Dag 8 - Ett ögonblick

Tjoho!

Ett ögonblick som jag minns är när jag träffade A för första gången.
Vi hade bestämt träff på Ö-viks busstation och jag gick rakt förbi han och gick in för jag kollade inte så noga.
Efter någon menut kom han in och då såg jag att där var han, vi hälsade på varandra och bestämde att vi skulle äta på max. Väl där så pratade vi om något som jag inte kommer och och därefter begav vi mot centrum där jag skulle köpa lite godis. Sedan ick vi till hockeyarenan där vi såg MoDo-Djurården.
Efter hockeyn så gick vi nästan hela vägen hem till min farmor och farfar där vi skildes åt med lite pussar innan han begav sig mot centrum igen för att ta bussen till Umeå iegn men han missade bussen och hans far fick komma och hämta honom.

Det har snart gått 4 år sedan den 2:a januari då vi först sågs och den 7:e då vi blev tillsammans, 4 år har gått otroligt snabbt och jag älskar han så! :)

Dag 7 - Min bästa vän

När jag var liten fick jag lära mig av mamma att man kunde ha flera bästa vänner och att det behövde inte bara en bästa vän. Så blev det också för mig, jag hade kanske inte så många vänner i skolan men de jag hade prioriterade jag lika mycket och såg alltid till att alla var med och att ingen var ensam eller utanför.

Så rubriken skulle ha varit mina bästa vänner istället ;)

Long time ago..

Tjoho!

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen, dagarna går förbi med fullt upp.
Hur mycket som helst i skolan nu, tur att det är VU nästa vecka som blir i Skellefteå för min del. Riktigt spännande!
Denna vecka fokuserar vi mycket på olika kommunikationssätt på skolan, tecken som tal, bliss osv. Väldigt intressant.
Dock så är det en redovisning på 40 mnuter per grupp på Torsdag, inte lika roligt!

Just nu försöker man bara fokusera på det som händer och ha jul i huvudet och ha det som en motivation för det är inte långt kvar nu! Får se när jag skriver igen, har ju den 30 dagars långa presentationen här på bloggen kvar så ;)

Höres!