Besöksrekord

Har haft besöksrekord här på bloggen idag ser jag, hela 201 sidvisningar.
Varför så många undrar jag? Vad har jag då skrivit för intressant?

Om provet, livet och allt annat

Tjoho!

Har suttit och övat in olika plan, axlar, rörelser i kroppen denna eftermiddag + lite av kvällen och det verkar som jag kan det mesta nu. Har ju den praktiska tentan i anatomin imorgon men jag tror den kommer att gå fint.
Värre är kanske den skriftliga delen, men den har jag ju tills på Fredag att plugga till, har bara skola imorgon och sedan så är vi lediga tills på Fredag för tentaplugg.

När jag och A var och handlade i förrgår så bestämde vi att vi skulle äta taco någon dag och det blir på Fredag när den stora tentan är avklarad. Längtar redan, taco är en av mina favorirätter.

Veckan som nu kommer så har de flesta som går i grundskolan och gymnasiet lov, båda mina systrar har det.
Min syster A som är döv och går på riksgymnasiet för döva har lov och är därför hemma i Ö-vik hela veckan, i somras ville hon hemskt gärna komma hit och vara några dagar när hon hade höstlov men nu var ju det såhär att jag har ju den största tentan hitills denna vecka så då gick det inte alls.. Hon som ville prova botniabanan och allt men det kommer fler gånger.

Ikväll går Indiana Jones 4, den nyaste filmen på tvn. Självklart ska jag och älsklingen se den eftersom vi sett alla andra tre i tre söndagar i rad och nu är det alltså den sista som visas. Den är riktigt bra men hatar scenen då alla tusentals myror är med.. jag avskyr myror!

Ni som också vill se Indiana Jones ikväll, slå på kanal 5 klockan 20:00!

Ha det så bra!


Psst, djuren hälsar!

Irma Gruenholz kan det här med lera

Ja som rubriken lyder så kan hon verkligen det här med lera, kolla bara in dessa otroliga skapelser:


Källa